divendres, 30 de gener del 2015

Creus que la música és una bona eina per fer arribar la Pau al món?


Els alumnes de 6è opinen;

"Si, perquè la música pot crear sentiments que poden ajudar a les persones." (Justine)

" Jo crec que si perquè un cantant pot fer una cançó amb molt ritme i que a dins hi hagi un missatge de Pau. Els fans poden cantar-les  i fer que la resta de la gent conegui aquesta cançó i que al final molta gen al món la conegui i sàpiga el missatge que conté." (Camille )


"Si, és genial, quan estàs trist, què fas? Cantar i ballar o tocar algun instrument. És per això que la música és la millor eina per aconseguir la Pau" (Maria)

"Si, perquè quan escoltes una una cançó d'un cantant et fa sentir bé, per exemple: quan t'enfades amb algú escoltes alguna música que et fa sentir bé i demanes perdó." (Sergio)


  "Jo crec que la música si que és una bona eina per arribar la Pau al Món perquè hi ha persones que només amb la música es senten bé i en Pau. " (Sandra)

"Sí, perquè amb una cançó o una melodia pots arribar al fons del cor de les persones que necessiten ajuda." (Lucia García)




Si, perquè si a la gent li agrada una cançó i porta un missatge de Pau, la gent pot canviar moltes coses" (Pedro )

"Jo crec que si, perquè depenent de la cançó que escollim tenim un sentiment: amor, tristor, alegria..." (Aylin)




"Si, jo crec que la música és una bona eina per fer arribar la Pau al món perquè la música  arriba a tothom" ( William)

"Si, perquè la música pot ser diferent i crec que escollir els instruments també és important perquè ens arribin al cor" (Lazar)





Projecte dels viatges a 6è

Per finalitzar el seu viatge, aquesta setmana els alumnes de 6è han exposat els seus viatges. Han parlat del país, de la cultura, del folklore, del menjar típic, dels monuments que cal visitar...
Aquí en tenim una petita mostra:





dijous, 22 de gener del 2015

Escultures de MIRÓ

Els alumnes de 3r han elaborat ells mateixos unes escultures sobre Miró. Han quedat precioses!!!






Guàrdia Urbana i circuit d'habilitats

Els alumnes de 5è han anat avui a Montjuïc per realitzar el circuit d'habilitats en bicicleta.


 La classe s'ha dividit en dos grups, mentres un circulaven pel circuit tancat respectant les senyals de trànsit, l'altre grup feia el circuit d'habilitats: fer ziga-zagues esquivant els conos, passar per sota de la corda, ficar l'aro a una pica sense baixar de la bici...






















Crec que arribaran molt cansats avui a l'escola!!

dilluns, 19 de gener del 2015

Dansa xinesa, El Trencanous

Avui a la classe de música de 3r hem estudiat els instruments de vent i de corda. Quina millor audició que el ballet del Trencanous en la Dansa Xinesa. Cada grup de músics havia d'aixecar-se fent la mímica del seu instrument quan sonava.



Sortida de Projecte "Els viatges"

Divendres 16, els alumnes de 6è van fer la sortida del seu projecte sobre els viatges. Primer de tot van sortir de l'escola i van anar en direcció a l'aeroport. Els mateixos alumnes havien de decidir la ruta mes adient, i van decidir anar fins a plaça Espanya en un autobús urbà i allà agafar un autobús en direcció a l'aeroport.

A l'aeroport van visitar les diferents Terminals i van conèixer com funcionen els panells informatius. Van tornar al centre de Barcelona en tren. Un cop a l'estació de Sants van rebre l'explicació dels diferents trens que tenim (rodalies o llarga distància), i des de l'estació de Sants, i havent dinat, van anar al port en metro per agafar les Golondrines.

El trajecte en Golondrina va ser el més divertit, van rebre un munt d'explicacions sobre els vaixells  privats, com carreguen i descarreguen els vaixells de càrrega, com es netegen o es pinten,,,

 Va ser una sortida molt complerta i moguda!!!














COMUNICACIÓ PER A LES FAMÍLIES

AVÍS DE CANVI DE DIA DE LLIURE DISPOSICIÓ


Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que a causa del decret d’alcaldia, de 18 de setembre, on es fixen com a festa local a Barcelona, el dia 1 de juny de 2015 en compte del 25 de maig, el Consell Escolar de l’escola ha aprovat canviar el dia de lliure disposició del 3r. trimestre de la següent manera:

El dia de lliure disposició previst en el calendari escolar pel 22 de maig de 2015 es canvia pel dia 29 de maig de 2015

Ben cordialment,



L’Equip Directiu