divendres, 30 de gener del 2015

Creus que la música és una bona eina per fer arribar la Pau al món?


Els alumnes de 6è opinen;

"Si, perquè la música pot crear sentiments que poden ajudar a les persones." (Justine)

" Jo crec que si perquè un cantant pot fer una cançó amb molt ritme i que a dins hi hagi un missatge de Pau. Els fans poden cantar-les  i fer que la resta de la gent conegui aquesta cançó i que al final molta gen al món la conegui i sàpiga el missatge que conté." (Camille )


"Si, és genial, quan estàs trist, què fas? Cantar i ballar o tocar algun instrument. És per això que la música és la millor eina per aconseguir la Pau" (Maria)

"Si, perquè quan escoltes una una cançó d'un cantant et fa sentir bé, per exemple: quan t'enfades amb algú escoltes alguna música que et fa sentir bé i demanes perdó." (Sergio)


  "Jo crec que la música si que és una bona eina per arribar la Pau al Món perquè hi ha persones que només amb la música es senten bé i en Pau. " (Sandra)

"Sí, perquè amb una cançó o una melodia pots arribar al fons del cor de les persones que necessiten ajuda." (Lucia García)




Si, perquè si a la gent li agrada una cançó i porta un missatge de Pau, la gent pot canviar moltes coses" (Pedro )

"Jo crec que si, perquè depenent de la cançó que escollim tenim un sentiment: amor, tristor, alegria..." (Aylin)




"Si, jo crec que la música és una bona eina per fer arribar la Pau al món perquè la música  arriba a tothom" ( William)

"Si, perquè la música pot ser diferent i crec que escollir els instruments també és important perquè ens arribin al cor" (Lazar)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada