dimecres, 15 de gener del 2014

Sortida al MIBA

Els alumnes de 4t continuem treballant en el nostre projecte del genis. Avui hem visitat el MIBA, Museu d'invents de Barcelona.
Hem sortit de l'escola molt d'hora i hem visitat la catedral, ens hem fixat en tots els detalls arquitectònics i hem imaginat com va ser la seva construcció (ara que ja sabem que les màquines modernes es van inventar uns quants segles més tard).
















Hem esmorzat i hem anat al museu. Un cop allà hem descobert un món divertit i curiós, ple d'invents molt originals i sorprenents. Aquí tenim uns exemples:



També hem vist un munt de coses ben simpàtiques: un rellotge que quan sona marxa corrents per la casa i no es trenca, un coixí amortiguador del so i l'olor dels pets,una bufanda que es converteix en capelina i bossa de la compra, un coixí amb forma de cub i forats especial per mirar i escoltar la televisió recolzant el cap en ell, un spray d'aire acondicionat que baixa en 30 segons, i durant una hora, la temperatura d'una superfície petita en 10 graus....


















Hem vist invents guanyadors de premis nacionals i mundials fets per nens visitants dels museu, i d'aquí a uns dies portarem els nostres propis invents per participar-hi també.

En acabat de la visita, hem anat a l'aula taller i allà hem hagut de construir un instrument capaç d'enviar un missatge als companys de la taula del costat... Aquí hem pogut comprobar que necessitem una mica de pràctica en aquesta àrea ja que els nostres invents tenien alguns problemes tècnics...





 En definitiva, ha estat un dia molt curiós!! Hem après coses noves i ens ho hem passat molt bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada