dimecres, 7 de desembre de 2011

Els de Segon visiten el Mercat!!

El passat dimecres 30 de novembre, els alumnes de segon van visitar el Mercat de la Concepció. La sortida va consistir en una visita guiada per algunes parades emblemàtiques del mercat i, posteriorment, en la realització d'un treball de camp, preparat prèviament a classe.


La primera parada que van visitar va ser la d'aviram i caça, on se'ls va explicar els diferents tipus de pollastres, ànecs, guatlles, perdius que hi podien trobar. A més, van poder observar diferents tipus d'ous, no gaire comuns.Seguidament, van passar per la peixateria on van poder veure de prop peix variat i marisc fresc.Un cop visitades les parades, van fer un petit descans per a esmorzar i prendre un suc de fruita natural amb el qual els van obsequiar.Després d'agafar forces van realitzar el treball de camp per grups, el qual consistia en cercar tot un seguit de productes d'una llista que havien elaborat a la classe.Abans de tornar cap a l'escola, es van fer aquesta foto de grup:


Com durant tot el matí van estar molt atents i van treballar de valent, van posar punt i final a la sortida amb una estona d'esbarjo al parc.

1 comentari: