diumenge, 22 de juny del 2014

FESTIVAL DE FINAL DE CURS

Aquí tenim el festival de final de curs, si el voleu veure només cal que cliqueu a sobre del link i gaudireu dels vostres artistes de nou.
Moltes gràcies Mónica!!
https://drive.google.com/file/d/0B913Of4ZD8PadUstVkdtUlVqSGs/edit?usp=sharing

dimarts, 17 de juny del 2014

Jocs d'estiu a la platja

Els alumnes de 4t van anar d'excursió el divendres 6 de Juny a la platja per fer jocs d'estiu: Futbol, pales, salt d'onades, rugby, pichi...
Va ser un dia molt divertit i esgotador però ho van passar molt i molt bé!!










Sortida al Parc de la Ciutadella de 3r















El dia 5 de juny els alumnes de 3r van anar al Parc de la Ciutadella per fer una cursa d'orientació pel parc. Es tractava de moure's pel parc seguint unes instruccions, per grups, amb un mapa, unes preguntes i un walkie-talkie per comunicar amb els professors.
Va ser una jornada molt divertida, ja que van tenir moltes estones per jugar en grup tots junts. Després de dinar un grup de nens es va afegir a una classe de Taichi i van sortir súper relaxats!!


Operación Luz

El darrer cap de setmana de Maig els alumnes de Primària de les nostres escoles van fer una trobada a Pallejà. Aquestes són algunes de les seves impressions:

M’ha agradat anar a Pallejà perquè ha estat molt divertit. (Laura)

M’ha agradat moltíssim Pallejà perquè he conegut a molts nens i nenes d’altres escoles. (Andrea)

M’ha agradat Pallejà perquè hem fet moltes activitats divertides i he estat amb les meves amigues i he conegut molts nens i nenes divertides. (Thais)

M’ha agradat anar a Pallejà encara que no sigui la primera vegada. Abans de fer els jocs anava coneixent a altres nens. Em vaig divertir jugant amb les meves amigues, donat voltes pel bosc i xerrant.  (Sara)














dimecres, 4 de juny del 2014

Flashmob final

Hola,
Com ja sabeu, el festival d'aquest curs va de musicals de teatre. No ens volíem oblidar del gran musical Hairspray, i és per això que us proposem un repte.
 Us adjuntem el link amb el que nosaltres aprendrem el ball final i esperem que us animeu a ballar-lo amb nosaltres. Heu de seguir els passos de la ballarina del vídeo que va amb vestit verd. Podeu portar algun complement per al moment de l'actuació, això ho deixem a la vostra elecció. Només cal preparar els passos i en el moment en que sentiu la cançó... us aixequeu i balleu amb nosaltres des del vostre lloc!!!
Es tracta de passar una bona estona, no cal ser un gran ballarí.
Animeu-vos,per  als vostres fills serà tota una sorpresa veure els seus pares ballant amb ells i sobretot, participant del seu festival.
Us esperem a l'escenari!! (i com s'acostuma a dir en llenguatge de teatre: Molta merda a tots els artistes!!)

https://www.youtube.com/watch?v=eYaP-dT4z-M

diumenge, 1 de juny del 2014

Comencem els darrers preparatius

Aquest curs el festival va de musicals de teatre. Cada classe ha preparat la seva actuació i en aquests dies treballaran en la decoració. Cada classe realitzarà el cartell de la seva obra fent ús de diferents tècniques plàstiques. Alguns ja han començat...



Festa de Final de Curs

Us esperem el proper divendres 13 a l'escola!!!! Ens esperen nombroses actvitats molt divertides per celebrar el final del curs 2013-2014.
Aquí teniu el programa perquè no tingueu excuses. No hi falteu!!!