dimarts, 25 de setembre del 2012

Keith Haring a 2n!!

Els nostres alumnes de 2n, han buscat informació sobre Keith Haring. La informació més important que s'ha recollit és la següent:



Keith Haring va nèixer a Pensylvània l'any 1958. Des de ben petit va començar a dibuixar inspirant-se en els dibuixos animats que veia a la televisió. Va començar fent serigrafies per fer samarretes.
L'any 1980 va començar a fer graffitis amb retolador directament sobre els cartells del metro de Nova York.  A això seguiren una sèrie d'historietes, fetes amb guix blanc sobre fons negre, als espais reservats per a publicitat del metro.
S'inspirava en l'art africà, esquimal i maia.
Gruixudes línies negres voregen siluetes i figures esquemàtiques que vibren amb una energia irresistible i cridanera.


A la classe d'avui, hem creat uns dibuixos inspirats en el seu art. I els hem penjat al nostre particular taulell d'anuncis del passadís!!









Som uns grans artistes!!

dilluns, 24 de setembre del 2012

Treballem les perspectives a Plàstica!!

Aquest trimestre, els alumnes de 6è, treballarem les perspectives, i per començar ens familiaritzarem amb l'ús de l'escaire i el cartabó.







dimecres, 12 de setembre del 2012

Benvinguda al pati!!

Aquest matí, la Germana Celina, ens ha donat la benvinguda al nou curs 2012-2013. El lema d'enguany és:

la_mar_d'educats.mdp

Com a símbol del lema cada curs tindrà a la classe un vaixell amb una canya de pescar que ens recordarà la importància de saludar, donar les gràcies, demanar les coses amb un "si us plau..."



























En aquesta entrada d'avui, el mestres de l'escola us volem desitjar a tots els alumnes, els que ja ho eren i els nous d'aquest curs, un bon inici de curs, ple de noves inquietuds i aprenentatges, esperem que sigui un curs...

la_mar_d'enriquidor!!  (naveguem junts en aquest vaixell)


diumenge, 2 de setembre del 2012

TORNEM AL COLE!

L'estiu s'acaba, hem carregat les piles i tenim moltes, moltes ganes de començar el cole!!!...
Bé, segur que això no serà veritat per a la majoria dels nens, però la realitat és que s'acosta el dia de començar el cole i els vostres profes estem treballant de valent perquè l'arribada i el curs que comenceu sigui el millor!!